Resumé

Med masser af erfaring i organisering og planlægning samt et strategisk mindset, kan jeg bidrage med et køligt overblik, når der skal holdes styr på tøjlerne. Jeg er vant til at facilitere processer og arrangementer og har et naturligt talent for at tilføje et kreativt touch. Min uddannelse inden for kommunikation og markedsføring samt mit frivillige arbejde i Det Danske Spejderkorps har givet mig en tværfaglig viden og en kritisk konstruktiv tankegang, som gør det nemt for mig at omsætte strategi til praksis. 

Som person er jeg udadvendt, nysgerrig og kan lide at udvikle mig. Jeg hjælper gerne, hvor jeg kan, og trives med processtyring samt en dynamisk arbejdsdag med mange forskellige opgaver.

Erhvervserfaring

Kurser & certifikater

Grundlæggende kursus i InDesign

v/Kommunikation & Sprog og Intellia

Projektledelse

På diplomniveau v/UC Syd

Deutsch Exzellent (tyskkursus på C1-niveau)

v/Deutschkurse bei der Universität München e.V.

Sprog

Dansk

Tysk

Engelsk

Tekniske kompetencer

MS Office Suite

Wordpress

Adobe InDesign

Microsoft Teams

Adobe Illustrator

Mere info

Læs mere om min uddannelse
Læs mere om mit frivillige arbejde

Det siger mine kollegaer om mig

Uddannelse & frivilligt arbejde

  • Uddannelse
  • Frivilligt arbejde

Cand.ling.merc. i interkulturelle markedsstudier m. tysk v/Copenhagen Business School

Uddannelsens fokus er lagt på sprog og markedsføring (50 % af fagene undervises på valgsproget). Eksempler på fag er marketingstrategi og -planlægning i et internationalt perspektiv, forbrugerkultur og -kommunikation, intersproglig vidensformidling og leadership in 21st century organizations.

Undervejs på studiet har jeg været i praktik hos VisitDenmark i Hamborg.

2013 - 2017

Bachelor of Arts i interkulturel markedskommunikation m. tysk v/Copenhagen Business School

Uddannelsens fokus er lagt på sprog, kommunikation og markedsføring (25 % af fagene undervises på valgsproget). Eksempler på fag er kultur i organisationer, corporate communication & branding, internationale marketingtekster og web interaction design and communication.

Har som led i uddannelsen læst et semester ved Ludwig-Maximillian-Universität i München, Tyskland.

2009 - 2013

Logistikøkonom AK v/Niels Brock i København

2007 - 2009

Grundforløb i beklædningshåndværk v/NEXT (tidl. Københavns Tekniske Skole)

2007

Bachelor i geografi - Blok 1 v/Københavns Universitet

Gennemført blok 1 på geografistudiet samt suppleringskurser i
forbindelse hermed.

2005 - 2006

Sproglig studentereksamen (STX) v/Aurehøj Gymnasium

Sprog: Tysk, engelsk og russisk.

2002 - 2005
Guld2018_logo-kopi6Guld2018_logo-kopi6

Teammedlem på ungdomsledelseskurset #Guld

Det Danske Spejderkorps (DDS)

Formålet med kurset er, at hjælpe unge mellem 18 og 24 år i DDS med at udvikle deres personlige ledelsesstil. På kurset arbejdes med demokrati i DDS, Spejderidéen og ledelse af voksne. Kurset følges op af et 9 måneder langt mentorforløb. Udover at være vejleder for en patrulje var jeg med til at planlægge og udføre moduler om enhedsledelse og forskellige ledelsesstile og -roller.

Aug. 2017 - jan. 2019
LK-logoLK-logo

Vejleder & modulholder på Ledelseskursus (LK) 1 samt 2

Det Danske Spejderkorps (DDS)

LK 1 har til formål at sætte den rigtige retning for deltagernes enheder, give dem værktøjer til at få flere ledere, sætte det rigtige hold og skabe bedre samarbejde på tværs af enhederne. På kurserne arbejdes med kommunikation, involvering og strategisk planlægning. LK 1 udgør fundamentet for LK 2, hvor der sættes fokus på at skabe bæredygtig udvikling og vækst via en strategisk tilgang til ledelse. Jeg er aktiv vejleder på begge kurser og siden 2019 også ansvarlig for modulet om motivation og involvering på LK 1.

Okt. 2015 - nu
SL2017_logo_SH_100mm_finalSL2017_logo_SH_100mm_final

Arbejdsgruppeformand for aktiviteten ”Rejser”

Spejdernes Lejr

Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr med 35.000-40.000 deltagere. Den arrangeres af Danmarks 5 internationalt anerkendte spejderkorps og afholdes hvert 5. år. I 2017 var jeg arbejdsgruppeformand for lejrens største aktivitet,  ”Rejser”. Aktiviteten blev afholdt over 4 dage og havde ca. 9.000 deltagere hver dag. Gennem min vedholdenhed og mit administratiive overblik holdt jeg samling på enderne og sørgede for, at den rette information kom ud til de rette mennesker i rette tid. I forbindelse med forløbet har jeg desuden gennemført et kursus i projektledelse på diplomniveau.

Jan. 2015 - sep. 2017
downloaddownload

Instruktør på Uddannelsesmarkedet

Det Danske Spejderkorps (DDS)

Uddannelsesmarked er et halvårligt event, som giver ledere i DDS mulighed for at sammesætte deres egen lederuddannelse gennem kursets 30-40 forskellige moduler. I en periode på 2 år stod jeg for udvikling, planlægning og gennemførsel af moduler om læringsstile samt evaluering med børn. Ved hjælp af min analytiske og kreative tilgang til opgaveløsning, fik jeg skabt nogle velfungerende moduler, som fik masser af ros fra både deltagere og andre instruktører.

Apr. 2012 - apr. 2014
geta-scoutgeta-scout

Medlem af projektgruppen ”Gentofte-Tasiilaq Spejdersamarbejde”

BUS i Gentofte

Projektgruppen koordinerede aktiviteter mellem spejderne i Gentofte og den tidligere spejdergruppe i Tasiilaq. I dag forsøger den gennem forskellige initiativer at støtte op om gendannelsen af en spejdergruppe i Tasiilaq. I den forbindelse har jeg bl.a. været 1 måned i Tasiilaq i efteråret 2018 og er ansvarlig for et spejderarrangement for de grønlandske skoleelever, der hvert år er på udveksling i Gentofte.

Dec. 2011 - nu
10672-logo-udgave3b10672-logo-udgave3b

Teammedlem på ungdomsledelseskurset PLan Platypus

Det Danske Spejderkorps (DDS)

PLan-kurserne er en del af DDS’ ungdomsledelseskurser for børn og unge mellem 12 og 16 år. Med udgangspunkt i friluftsliv og arbejde i små teams udvikler de unge deres personlige ledelsesstil. På PLan Platypus har vi haft et særligt fokus på anerkendende udforskning og styrkebaseret tilgang, men vi har også arbejdet en del med forskellige persontyper/læringsstile. Gennem årene har jeg været med til at skabe mange kreative indslag, der har givet historierammen og oplevelsen for deltagerne et ekstra pift.

Jan. 2010 - nov. 2016
Zellhoflogo gross-2Zellhoflogo gross-2

Centermedarbejder på Pfadfinderdorf Zellof, Østrig

Pfadfinderdorf Zellhof, Østrig

Pfadfinderdorf Zellhof er et internationalt spejdercenter med plads til ca. 1.000 gæster. Som frivillig centermedarbejder var det min opgave i samarbejde med de andre internationale centermedarbejdere at stå for den daglige drift af centeret, rådgive gæsterne i forhold til aktiviteter og andet forefaldende arbejde. I teamet bidrog jeg med mit engagement og gode humør, min respekt for andre og forskellige kulturer samt min evne til at holde hovedet koldt i krisesituationer.

Jul. 2006 - jul. 2017

Spejderleder

DDS og De Grønne Pigespejdere, aug. 2004 – jan. 2012, aug. 2011 – jun. 2015 samt aug. 2017 – nu.

Leder for forskellige aldersgrupper fra 6-16 år hos Græsserne-Hellerup Gruppe samt Hellerup Spejderne, DDS, de 10-18-årige i Eriksminde Gruppe, De Grønne Pigespejdere og de 12-17-årige hos Grøndalsgruppen, DDS (min nuværende gruppe). Som spejderleder brænder jeg for at udvikle børn og unge til selvstændige og ansvarlige mennesker ved at møde dem i øjenhøjde og skabe trygge og frie rammer omkring dem. Over årene har jeg opnået stor erfaring med (projekt-)ledelse, kommunikation med mange forskellige interessenter samt organisering af events på op til 150 personer.