Spejdernes Lejr 2017

 

I 2012 afholdt man for første gang en fælleskorpslig lejr blandt spejder i Danmark, og var med sine 37.334 deltagere den største spejderlejr, der nogensinde er afholdt på dansk jord.

 

I 2017 gentager man succesen og satser på at runde de 40.000 deltagere, hvoraf ca. 4.000 frivillige hjælpes ad med at stable lejren på benene. For Spejdernes Lejr 2017 sidder jeg med i en arbejdsgruppe under hovedudvalget "Aktiviteter og Uddannelse" og er en af de ansvarlige for aktiviteten "Rejser", der bliver en af lejrens største aktiviteter.

 

Rejser er en obligatorisk aktivitet for alle 6-17-årige deltagere på lejren. I løbet af lejren skal de 6-10-årige på én Rejse, mens de 11-17-årige skal på to. I alt forventer vi, at op til omkring 20.000 deltagere skal igennem aktiviteten i løbet af lejren.

 

Udviklingen af aktiviteterne er allerede godt i gang, og vi arbejder lige nu på at samle et stærkt team, der kan løfte opgaven med at give lejrdeltagerne en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

 

Vil du vide mere om lejren, kan du klikke ind på lejrens hjemmeside eller finde os på Facebook. Er du interesseret i at vide mere om, hvad der skal foregå på Rejser, kan du finde aktivitetens hjemmeside her.

 

Konsulentgruppen

I forbindelse med planlægningen af lejren har en række af de frivillige hjælpere været på et projektledelsesforløb for at kunne håndtere opgaven bedre og med større sikkerhed. En lille gruppe af de, der har været af sted, har i efteråret 2016 dannet "Konsulentgruppen", som skal hjælpe med at udbrede projektledelsesværktøjerne til resten af organisationen.