Alle rejser starter med en drøm

AD Writings gør den til virkelighed allerede på din hjemmeside

Alle rejser starter med en drøm. En drøm om at opleve et bestemt sted, en bestemt kultur eller måske bare en drøm om at slippe hverdagen for en stund. Den drøm kan blive til virkelighed allerede på din hjemmeside, når kunden søger online efter inspiration. Med en solid forståelse for forskellige segmenters behov og motivationsfaktorer kan jeg skrive rammende fortællinger, der får dine kunder til at mærke det varme sand mellem tæerne og indsnuse duften fra fremmede køkkener allerede inden deres rejse begynder.

Lad mig fortælle din unikke historie

Jeg ved, hvor mange arbejdsopgaver, der kan være at løse i løbet en dag på et lille turistkontor og ikke mindst, hvor svært det kan være at nå dem alle – så hvorfor ikke outsource nogle af dem?

AD Writings kan hjælpe dig med:

  • Tekstproduktion til både on- og offline medier
  • Copywriting på baggrund af tysk, engelsk, svensk, norsk eller dansk materiale
  • Oversættelse af tyske og engelske tekster til dansk. Klik på kortet herunder for at få mere at vide om AD Writings.
  • Generel webredaktion og vedligehold af din hjemmeside

Kærlighed til friluftslivet

Når jeg beskriver destinationer, lægger jeg især vægt på rammende fortællinger om, hvad dine kunder kan forvente at opleve, når de når frem til rejsemålet. Jeg er eminent til at få øje på det, der skiller stedet ud fra mængden, og til at give tips til mindre kendte seværdigheder videre. Min filosofi er, at alle destinationer har en helt unik historie at fortælle, og jeg formidler den med præcis fornemmelse for dine kunders rejsedrømme. Igennem mere end 20 år har jeg været bidt af spejderlivet, hvor jeg i dag er aktiv tropsleder. Som spejder får jeg både dyrket min kærlighed til friluftslivet og tilfredsstillet lysten til finde nye vinkler på opgaveløsning. Her kommer min flair for at skabe struktur og bevare overblik mig gang på gang til gode. Endeligt har mødet med spejderverdenen betydet, at jeg har knyttet helt særlige bånd til mennesker, der efter to årtier stadig er en del af min venneflok.

logo-nyt4a

“Min filosofi er, at alle destinationer har en helt unik historie at fortælle, og jeg formidler den med præcis fornemmelse for dine kunders rejsedrømme.”

Adele Dybkjær Skøttegaard

Min baggrund i turismebranchen

Min skriveglæde, min nysgerrighed og min passion for selv at opleve verden gør, at jeg uden problemer kan leve mig ind i den specifikke destination, når jeg på kreativ vis fortæller om den. Intuitivt ved jeg, hvilke ord, der skal til for at berøre rejselystne hjerter, og ved hjælp af min indlevelsesevne skaber jeg magiske beskrivelser af dine rejsemål.

Min baggrund for at specialisere mig i turismebranchen er min store rejseglæde og et ønske om, at hjælpe andre med at opnå deres drøm om at opleve andre lande og kulturer. Gennem min uddannelse som cand.ling.merc. i interkulturelle markedsstudier og mit praktikophold hos VisitDenmark i Tyskland har jeg opnået forståelse for samspillet mellem forbrug, kultur og kommunikation, særligt på det tyske marked.

Jeg rejser selv en del, både i Danmark og udlandet. Især Tyskland og Østrig har stået for skud, men jeg har rejst rundt i det meste af Central- og Vesteuropa samt Island og Grønland. Mit hjerte banker for aktiv ferie, men jeg har personlig erfaring med langt de fleste typer rejser.